Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

U prodaji Chronicles of Future Earth i Keeper's Screen iz Chaosiuma

Autor: Klosharr

corebook_cover_250Za početak 2011. Chaosium Inc. je na police izbacio dva nova materijala – The Chronicles of Future Earth core rulebook te Keeper's Screen za Call of Cthulhu.

The Chronicles of Future Earth (TCFE) je core rulebook prije najavljenog settinga za Chaousiumov Basic Roleplaying (BRP) sistem smješten u daleku budućnost. Zemlja kakvu danas poznajemo više ne postoji, a umjesto nje imamo svijet pun opasnosti, misterija, više ili manje poznatih fantastičnih bića, magije, tisućljetnih legendi i povijesnih kronika te neizbježnih duhova prošlosti. TCFE sadrži detaljne opise prošlosti i događaja koji su doveli do ovakvoga stanja kao i detaljan opis svega što se trenutno u svijetu oko igrača nalazi i događa. Osim pozadinske priče, TCFE nudi i neka dodatna BRP pravila karakteristična za svijet, kao i liste svega što se u njemu nalazi, od opreme i istaknutih NPC-a do beštija koje će neminovno stati igračima na put.

keepers_screen_cover_250Keeper's Screen je pak rekvizit namijenjen voditeljima Call of Cthulhu avantura, posebno napravljen za trenutno aktualnu ediciju pravila. Ovaj trodjelni panel od tvrdog materijala, punih dimenzija 84x22 cm, sa unutrašnje, voditeljeve strane, sadrži sažetke najbitnijih pravila, tablica i podsjetnika (bazne vrijednosti skillova, efekti gubitka sanity-ja, itd.), a sa vanjske prikaz idličnog i mirnog krajobraza uz jezero u koje istražitelji Mythosa čeznutljivo gledaju. Uz sam Screen u paketu dolazi i poster dimenzija 56x86 cm na kojemu su prikazane korelacije između bogova i štovatelja iz Mythosa. Poster su izradili francuski artisti Christian Grussi i El Théo.

Prodajna cijena za The Chronicles of Future Earth je oko 20, a za Keeper's Screen oko 15 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona