Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Low-Tech PDF u prodaji!

Autor: Exxar

gurps_low_tech_250Vjerojatno do sad najiščekivaniji naslov za četvrtu ediciju GURPS-a, Low-Tech, od jučer je dostupan za prodaju u PDF obliku! Prodajna cijena je 20 američkih dolara, a papirnata verzija bi trebala biti dostupna u prosincu po cijeni od desetak dolara više (predbilježbe su već otvorene).

Low-Tech nije samo katalog opreme za povijesne i pseudo-povijesne igre poput fantasyja, već detaljan opis cjelokupne tehnologije obuhvaćene GURPS TL-ovima od TL0 do TL4. Za neupućene, radi se o vremenskom periodu od kamenog doba do doba velikih geografskih otkrića od 15. do 17. stoljeća. U knjizi se nalaze detaljne informacije o mnoštvu predmeta, usluga i tehnologija, od oružja i oklopa do metoda koje su trgovci koristili za osiguranje.

Znatna pažnja posvećena je i podacima (temeljenim na najnovijim povijesnim i arheološkim istraživanjima) o vremenu pojavljivanja pojedinih artikala u našoj povijesti, te o tome koje su tehnologije morale biti otkrivene kako bi se oni mogli pojaviti. Iako će najviše koristiti igračima GURPS-a, Low-Tech će svojim sadržajem biti od velike pomoći i igračima ostalih igara kojima su važna realna svojstva opisane tehnologije, bez obzira na to igraju li fantasy ili postapokalipsu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona