Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Scars of Mirrodin prerelease

Autor: Exxar

mtg_scars_of_mirrodin_logo_470.jpg
Slijedeći vikend, 25. i 26. rujna, diljem Hrvatske održat će se prerelease turniri najnovije ekspanzije za Magic: The Gathering, Scars of Mirrodin. Sama ekspanzija u prodaju će biti puštena 1. listopada.

Scars of Mirrodin započinje novi blok pod istim nazivom, a iz imena je vidljivo da se pričom vraća u Mirrodin, svijet artefakata. Najavljuje se povratak Infect mehanike te popularnih tribal rasa. Izlaskom novoga bloka, iz Standard turnirskog formata izlazi Shards blok, te će se format sastojati od Zendikar bloka, Magic 2011 i Scars of Mirrodin. Slijedeća ekspanzija u bloku, Mirrodin Besieged, izaći će 4. veljače 2011.

Prerelease turniri održat će se 25. i 26. rujna u Zagrebu, Bjelovaru, Varaždinu, Osijeku, Puli i Rijeci. Za više informacija posjetite cromtg.com.


mtg_scars_of_mirrodin_box_470.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona