Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic 2011 u prodaji

Autor: Exxar

mtg_m11_familyshot_475.jpg
Wizards of The Coast u prodaju su pustili novu core ediciju za najpopularniji svjetski trading card game, Magic: The Gathering. Magic 2011 druga je core edicija izdana po novoj shemi započetoj sa pomalo kontroverznom prošlogodišnjom Magic 2010 edicijom, a sadrži 249 različitih karata.

mtg_m11_expsym_150.jpgKao i Magic 2010, Magic 2011 sadrži i potpuno nove i reprintove starih karata, iako je udio novih nešto manji nego u Magic 2010. Za one koji duže vrijeme izbivaju iz Magic krugova, sa Magic 2010 core edicije počele su izlaziti jednom godišnje i sadržavati nove karte, a same karte su sa crnim umjesto bijelim rubovima. Magic 2010 također je uveo znatne promjene u pravilima igre.

M11 karte mogu se nabaviti u nekoliko oblika; u tradicionalnim boosterima i booster boxovima, intro packovima i fat packovima.

Intro packovi su predkonstruirani deckovi koji dolaze i sa jednim boosterom. Za M11 to su Blades of Victory (bijelo/crni), Power of Prophecy(plavo/bijeli), Reign of Vampirism (crno/zeleni), Breath of Fire (crveno/plavi) i Stampede of Beasts (zeleno/crveni).

Fat pack sadrži osam boostera, Magic 2011 Player's Guide, sažetak pravila za početnike, izvatke iz Test of Metal novele, 40 basic landova i spindown life counter.


mtg_m11_fatpack_475.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona