Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Age of Cthulhu 3: Shadows of Leningrad

Autor: Exxar

age_of_cthulhu_shadows_of_leningrad.jpgGoodman Games izdali su treću po redu avanturu za Call of Cthulhu RPG u svojoj Age of Cthulhu liniji, smještenoj u dvadesete godine prošlog stoljeća. Shadows of Leningrad dovodi istražitelje u Lenjingrad nakon smrti nadarenog umjetnika, te oni nailaze na trag prastare misterije. Put ih vodi iz srca Lenjingrada do smrznutih divljina, a svako otkriće dovodi ih na prag zdravog razuma. Prodajna cijena je oko 13 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona