Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic the Gathering: Rise of the Eldrazi

Autor: Exxar

mtg_rise_of_the_eldrazi_150.jpgProšli tjedan Wizards of the Coast u prodaju su pustili Rise of the Eldrazi, novu ediciju za najpopularniji svjetski trading card game Magic the Gathering. Iako posljednja edicija u Zendikar bloku, uvodi potpuno novu tematiku i mehaniku.

Rise of the Eldrazi fokusirana je na Eldrazije, prastara čudovišta ogromne moći koja su tisućljećima bila zarobljena u Zendikaru. Plane je služio kao njihov zatvor, ali zbog nedavnih događaja Eldraziji su oslobođeni. Oni sami su bezbojni, iako nisu artefakti. Svaki od Eldrazija stvara svoj brood lineage koji se sastoji od Eldrazi Droneova i ostalih slugu. Oni su pak obojani, ali mnogi od njih proizvode Eldrazi Spawn tokene koje se može žrtvovati za bezbojnu manu kako bi se moglo prizvati još više Eldrazija. A pored bezbojnih Eldrazija, po prvi puta u igru su uvedeni i bezbojni instanti i sorceryji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona