Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Wizards of the Coast napuštaju Star Wars licencu

Autor: Exxar

starwars_rpg_saga_150.jpgWizards of the Coast objavili su kako će njihova licenca za Star Wars igre isteći tijekom ljeta i da je neće obnavljati. Tako će se Star Wars RPG Saga Edition i Star Wars Miniatures naći u limbu osim ako ih ne otkupi neki drugi izdavač.

Licenca za izdavanje novih proizvoda ističe u svibnju, a izdani proizvodi biti će dostupni u prodaji do kraja kolovoza. Najavljeno je kako će svi planirani naslovi za ove dvije igre biti izdani po utvrđenom rasporedu sve dok licenca ne istekne.

Tako je za Star Wars RPG upravo izdan sourcebook Galaxy of Intrigue koji se bavi političkim manevrianjem i zavjerama u Star Wars univerzumu, a u travnju će biti izdan Unknown Regions koji će se baviti istraživanjem divljih predjela na rubu galaksije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona