Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Chaosium novosti

Autor: Exxar

chaosium_logo_100.gifU prodaju je pušten Arkham Now, novi sourcebook za Call of Cthulhu RPG iz Chaosiuma. Također je najavljen još jedan dodatak za CoC: Strange Aeons II, koji se trenutno tiska a u prodaju bi trebao biti pušten tijekom travnja.

arkham_now_150.gifArkham Now donosi informacije o poznatom gradiću Arkhamu u današnjem vremenu. Za većinu stanovnika jedina strahota u njihovom mirnom gradu je urbanizacija. U neprekidnoj utrci za materijalnim bogatstvom, nitko ne primjećuje suptilnije karakteristike grada koje se povremeno pojavljuju, poput groteskne vegetacije, čudnog okusa pitke vode, visoke učestalosti deformacija novorođenčadi i slično. Oni koji to primjete i počnu se raspitivati kod lokalnih vlasti nailaze na čuđenje i negiranje, ali eventualno prestanu sa svojim aktivnostima. Nipošto zbog zanimljivog utjecaja njihovih otkrića na mentalno zdravlje, naravno. Prodajna cijena paperback izdanja je oko 30 američkih dolara, a PDF verzije oko 20.

strange_aeons_2_150.jpgStrange Aeons II je adventure book koji ilustrira vječni sukob čovječanstva i sila mythosa. Sadrži devet scenarija smještenih u širokom vremenskom rasponu, od prehistorije do daleke budućnosti. Svaki od njih dolazi sa šest pregeneriranih likova. Scenariji su zamišljeni kao standalone avanture, no lako se mogu uklopiti u postojeće kampanje. Prodajna cijena ovog dodatka od 240 stranica biti će oko 35 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona