Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warhammer Fantasy Roleplay novosti

Autor: Exxar

wfrp_gmtoolkit_dicepack.pngJedan od najčešćih prigovora na Fantasy Flight Gamesovu novu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya bio je nedostatak kockica, s obzirom da igra koristi posebne kockice a u boxed setu je uz samu igru došao svega jedan set. Iz FFG-a su ubrzo obećali mogućnost odvojene kupnje kockica, a to je od sada moguće putem WFRP Dice Accessory Packa. Pack sadrži putpuni set custom kockica potrebnih za igru za jednog igrača, a prodajna cijena je oko 12 američkih dolara.

FFG su za također najavili i Game Master's Toolkit - boxed set sličan već objavljenom Player's Toolkitu koji sadrži različita pomagala za GM-a. U njemu se nalaze novi creature tokeni, location/item karte i slično, te knjižica na 48 strana sa savijetima i vodičima za GM-a, idejama i templatima za avanture itd. Naravno, tu je i GM screen koji na vanjskoj strani ima atraktivnu ilustraciju a na unutarnjoj razne tablice i ostale informacije za vođenje igre. Prodajna cijena ovog toolkita biti će oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona