Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Worldwake u prodaji

Autor: stribor

mtg_worldwake.jpgOvaj vikend službeno je označio početak prodaje nove, 52. Magic the Gathering ekspanzije - Worldwake, sa novih 5 intro deckova i 145 karata. Nastavljajući priču prethodne ekspanzije, Worldwake nas ponovno vodi u Zendikar, svijet pun sirove magije i mističnog blaga skrivenog među ruinama prošlih civilizacija.

Zadržana je mehanika fokusirana oko landova, koja je tematski predstavljena u premijernom izdavanju pet rijetkih 'Man-landova' - dualnih zemalja koje proizvode savezničke boje i koje se uz aktivaciju pretvaraju u elementalne kreature s posebnim sposobnostima. Tako primjerice Creeping Tar Pit za 1BU do kraja kruga postaje 3/2 unblockable elemental. Prema prvim komentarima igrača s pre-release događaja ovi će landovi biti itekako popularni i traženi, pogotovo u Standard formatu.

Uz spomenute zemlje, još jedna mehanika dobila je odgovarajući face-lifting - Multikicker. Ova varijanta poznate Kicker mehanike nastale za vrijeme Invasion bloka omogućuje višestruko plaćanje potrebnog mana costa kako bi dodatno iskoristili mogućnosti karte. Novi set karata sadrži i opaku inkarnaciju planeswalker čarobnjaka Jace Berlena pod imenom Mind Sculptor.

Više informacija o Magicu potražite uz druženje na Eydisu!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona