Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cosmic Incursion u prodaji

Autor: Exxar

cosmic_incursion.jpgDobra vijest za ljubitelje igre Cosmic Encounter! Fantasy Flight Games u prodaju su pustili Cosmic Incursion, prvu ekspanziju za svoje izdanje ove kultne igre na ploči.

Glavne novosti koje Cosmic Incursion unosi u igru jesu mogućnost igranja sa još jednim, šestim igračem (čija je boja narančasta) te deck s novim Reward kartama kojih je ukupno 32. Dostupne su jedino kao nagrade prilikom pomaganja u obrani te su nešto moćnije od srodnih Cosmic karata. Naravno, tu su i nove vanzemaljske rase, njih dvadeset, od kojih su pola stari favoriti, a pola dosad neviđeni.

Prodajna cijena Cosmic Incursiona jest oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona