Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Cosmic Incursion

Autor: Dremora

cosmic_incursion.pngAko ste senaigrali svih mogućih kombinacija (znamo da niste) u FFG-ovoj remasteriranojigri Cosmic Encounter, a željni ste još više kombinacija i kozmičkog ludila, ondaje ovo prava vijest za vas. Naime, Fantasy Flight Games odlučili su u skorojbudućnosti izdati prvi službeni expansion pack! Za Cosmic Incursion najavljenoje 20 novih alien rasa od kojih su neke potpuno nove, dok su na radost starijihobožavatelja serijala tu i stari klasici poput Snivelera. Osim novih rasa dodatće se i veoma traženo proširenje za šestog igrača, kao i dva nova decka: CosmicQuake i Reward Deck.

Ako ste imalouzbuđeni poput pisca ovih redaka, jedva čekate da izađe i isprobate ovočudo. Do izlaska uživajte u neizmjerno mnogo kombinacija koje nudi osnovna igrai slobodno pratite sve vijesti na našem portalu i Eydisu vezane uz igru iizlazak ekspanzije. Do tada vaspozdravljaju Virus, Miser, Calculator i sva ostala ekipa iz Cosmic Encountera!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona