Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zendikar, nova Magic: The Gathering edicija

Autor: Exxar

zendikar1.jpgDanas je u prodaju puštena nova edicija za popularni TCG Magic: The Gathering. Zendikar je prva edicija istoimenog bloka, a dolazi s motom “smrtonosne opasnosti, neprocjenjiva blaga” i sadrži 249 karata.

Fokus edicije je na landovima, što je na prvom mjestu postignuto novom Landfall mehanikom. Kicker mehanika će također biti zastupljena, a uveden je i novi subtype karata – Trap. Landfall je efekt koji se realizira kada u igru uđe land, dok trapovi modificiraju količinu mane potrebne za castanje spellova, ovisno o specifičnim uvjetima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona