Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic 2010

Autor: Exxar

mtg_m10.jpgOd 17.7. u prodaji će se naći novi core set najpopularnijeg CCG-a Magic: The Gathering. Za razliku od dosadašnjih core setova, nosit će naziv Magic 2010, po nadolazećoj godini.

No ne radi se samo o kozmetičkoj promjeni - Magic 2010 (ili M10 skraćeno) bit će prvi core set od Alpha i Beta edicija koji sadrži nove karte; 50% karata bit će reprintovi, dok će preostalih 50% biti novo. Osim toga, M10 donosi prvu značajnu reviziju pravila u zadnjih 10 godina, a ubuduće će core setovi izlaziti jednom godišnje. Za detaljan pregled promjena u pravilima, pročitajte članak na službenoj MtG stranici.

U Hrvatskoj će pre-release eventovi biti održani 18. i 19. 7. a release eventovi 26.7. Za detalje, posjetite CROMtG ili Land of Magic forume.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona