Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izdan Worlds of Cthulhu #6

Autor: Exxar

worlds_of_cthulhu_6.jpgPočetkom mjeseca u prodaji se našao šesti broj časopisa Worlds of Cthulhu. Kao što se može naslutiti iz naziva, ovaj časopis donosi podršku za razne varijante Chaosiumove roleplaying igre Call of Cthulhu. Izdaje ga njemački izdavač i distributer igara Pegasus Spiele, a izlazi otprilike jednom godišnje. Da ne bi bilo zabune, iako Pegasus Spiele izdaju i njemačku verziju časopisa, Worlds of Cthulhu je na engleskom.

Šesti broj, između ostalog, sadrži The Sense of the Sleight of Hand Man - prvi dio mračnoga scenarija Dreamlands, Sunset at Sandy Gulch - scenarij na divljem zapadu, Brood of the Beetle - pulp scenarij smješten u 20-e godine prošlog stoljeća, pregled kulta Great Old Onea Tsathoggua, članak sa savjetima za karakterizaciju NPC-ova, redovnu Delta Green kolumnu itd.

Worlds of Cthulhu može se naručiti iz mnogih online trgovina po cijeni od oko 18 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona