Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Jedi Academy Training Manual

Autor: Exxar

starwars_rpg_jediacademytrainingmanual.jpgWizards of The Coast proteklog su mjeseca izdali još jedan sourcebook za Star Wars Roleplaying Game: Saga Edition - Jedi Academy Training Manual.

Sourcebook nema veze s popularnom računalnom igrom, već je namijenjen da bude ultimativni repozitorij informacija i igraćih materijala vezanih uz jedije i ostale korisnike Sile. Pokriva većinu povijesti Star Warsa - od početaka Stare Republike do pada Imperija i ponovnog osnivanja Jedi Ordera. Osim gomile informacija o Jedi Orderu, jedijima i ostalim Force userima, knjiga sadrži pregršt novih opcija za kreiranje likova vezanih uz Silu, detaljan sistem za customizaciju lightsabera, te pregled najvećih heroja i protivnika Jedi Ordera kroz povijest.

Prodajna cijena ovog hardcover izdanja jest oko 40 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona