Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Call of Cthulhu licenca Adamant Entertainmentu

Autor: Exxar

adamant_entertainment_logo_475

Adamant Entertainment, nezavisna firma poznata po svojim detaljno razrađenim roleplaying igrama s tematikom alternativne povijesti, dobila je licencu za izdavanje dodataka za Chaosiumov Call of Cthulhu rpg.

Trenutno su u planu dva settinga za igru: This Scepter's Isle i Shadows of the Red Hand. Prvi se bavi hororima Lovecraftovog mythosa u elizabetanskoj Engleskoj, dok će drugi donijeti detaljan tretman mafijaškog Chicaga iz 20-ih godina prošlog stoljeća. Prvi izdanci ovih linija trebali bi ugledati svjetlo dana krajem godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona