Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Call of Cthulhu: Terrors from Beyond

Autor: Exxar

 

call_of_cthulhu_rpg_terrors_from_beyond.jpg

Iz Chaosiuma dolazi najava Terrors from Beyond, kolekcije avantura za njihov Call of Cthulhu rpg smještenih u 20. godine prošlog stoljeća.

Avanture su predviđenje za igranje s pregeneriranim likovima, te su pogodne za turnire ili prilike koje ne ostavljaju vremena za pripremu. Likovi koji dolaze s avanturama su usko vezani uz njih, a kolekcija je prikladna kako za nove, tako i za iskusne igrače. Sadrži šest avantura koje igrače stavljaju u različite uloge, od istražitelja na tragu misterioznih uzroka na prvi pogled uobičajenih slučajeva, do žrtvi neljudskih sila i njihovih slugu.

Ovaj adventure book najavljen je za svibanj, a prodajna cijena bit će oko 26 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona