Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic: The Gathering core set novosti

Autor: Exxar

logo_475

Wizards of the Coast najavili su promjene u izdavanju core setova za svoj megapopularni CCG Magic: The Gathering, počevši od edicije koja izlazi 17. srpnja ove godine.

Najveća novost je što će core setovi od sada izlaziti jednom godišnje umjesto svake dvije godine kao do sada. Za razliku od dosadašnjih core setova koji su bili nazivani po rednom broju edicije (npr. 9th ili 10th edition), ovogodišnji set nositi će naziv Magic: The Gathering 2010, po nadolazećoj godini.

Osim toga, karte iz core setova od sada će imati crne rubove (te uključivati i foil verzije), a core setovi će osim reprintova starih karata sadržavati i potpuno nove karte. Tako će od 249 karata iz Magic 2010 njih oko 50% biti nove. No, zbog dodatka novih karata, neke karte koje su do sada redovno bile uključivane u svaki core set više se u njima neće pojavljivati. Za detalje, pročitajte članak na službenoj MtG stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona