Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Church of The Damned i Black Fire Pass u prodaji

Autor: Exxar

apostasy_gambit_church_of_the_damnedFantasy Flight games u prodaju su pustili dva nova naslova za svoje Warhammer roleplaying igre: The Church of The Damned i Black Fire Pass.

The Church of The Damned je avantura za Dark Heresy, prvu igru iz Warhammer 40,000 Roleplay linije. Ujedino je i drugi dio The Apostasy Gambit trilogije avantura, a igrače vodi u istraživanje korupcije i zavjere unutar same Inkvizicije. Nastavlja se na događaje iz The Black Sepulchrea, prve avanture trilogije, ali također podržava igru bez prethodnog prolaska Sepulchrea. Prodajna cijena je oko 25 američkih dolara.

 

 

 

black_fire_pass

Black Fire Pass je pak dodatak za FFG-ovu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya. Radi se o sourcebooku koji donosi raznolike materijale vezane uz dwarfove u svijetu Warhammer Fantasya. Tu su opcije za samu igru poput novih pravila za rune magic i devet novih karijera za dwarfove, ali i obilje pozadinskih informacija o patuljačkoj utvrdi Karak Azgas, Black Fire Passu i okolnoj regiji. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona