Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Unfriendly Skies u prodaji

Autor: Exxar

unfriendly_skiesCatalyst Game Labs izdali su novi PDF-only dodatak za Shadowrun, Unfriendly Skies.

Unfriendly Skies je katalog letjelica Sixth Worlda, Zemlje u (trenutno) 70-im godinama 21. stoljeća u Shadowrunu. Na 36 stranica donosi opise i statistike za 32 različite letjelice, od ratnih zrakoplova do luksuznih mlažnjaka. Tu su i informacije o zračnom putovanju za shadowrunnere te savjeti o tome kojim rutama je sigurno putovati a koje treba izbjegavati.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona