Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sixth World Almanac i ostale novosti iz Catalysta

Autor: Exxar

shadowrun_6th_world_almanac_250Catalyst Game Labs danas su u prodaju pustili Sixth World Almanac, worldbook za četvrtu ediciju Shadowruna koji donosi najpotpuniji pregled svijeta Shadowruna do sada. Osim toga, za listopad su najavili dva naslova za BattleTech: Technical Readout: 3085 i Record Sheets: 3085.

Sixth World Almanac donosi iscrpan geografski i povijesni pregled Sixth Worlda, svijeta Shadowruna. Između ostalog, u njemu se nalazi detaljan timeline settinga, opisi četrdesetak značajnih država, te do sada neobjavljene stvari poput full-color karte cijelog svijeta i opisi vremenskih perioda kojima do sada nije dano puno pažnje. Prodajna cijena je oko 45 američkih dolara.

Technical Readout: 3085 je priručnik s podacima o mechovima, ostalim vozilima i pješadiji po uspostavi Devlin Stoneove Republic of the Sphere krajem Jihada. U sourcebooku se također nalaze i opisi land-air mechova koji se dugo nisu pojavljivali u službenim BattleTech materijalima zbog pravnih problema s raznim anime serijama iz kojih je njihov dizajn "posuđen". Prodajna cijena će biti oko 40 američkih dolara.

I na kraju, Record Sheets: 3085 je kolekcija sheetova za bilježenje statistika mechova u igri, posebno namijenjenih za mechove i opremu prezentiranu u gore navedenom Technical Readoutu. Prodajna cijena bit će oko deset američkih dolara.

battletech_technical_readout_3085_475

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona