Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Laundry RPG

Autor: Exxar

the_laundry_rpg_250.jpgBritanski izdavač Cubicle 7 EntertainmentThe Laundry, RPG baziran na Laundry Files seriji novela spisatelja Charlesa Strossa. Igra se vrti oko agenata iz divizije britanske tajne službe zadužene za borbu protiv lovecraftovskih sila s one strane stvarnosti, a koristi Chaosiumov Basic Roleplaying susta. izdao je

Igrači, naravno, poprimaju uloge agenata Laundrya koji se osim sa prastarim silama moraju boriti i sa birokracijom vlastite organizacije - njihov zadatak je spašavanje svijeta (i preciznije, Ujedinjenog Kraljevstva) po svaku cijenu, ali resursi su ipak ograničeni. Atmosfera je kombinacija lovecraftijanskog horora i špijunskog trilera sa blagom dozom humora.

Core rulebook upravo ulazi u prodaju, a u Cubilce 7 planiraju podržavati igru daljnjim sourcebookovima i avanturama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona