Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Living Card Game novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgU prodaju su pušteni novi mjesečni card packovi za Fantasy Flight Gamesove Living Card Gameove.

Wolves of the North je prvi Chapter Pack iz Defenders of the North ciklusa za A Game of Thrones LCG. Ovaj novi ciklus fokusiran je na likove, lokacije i događaje vezane uz Zid koji Westeros brani od najezdi sa sjevera.

Sleep of the Dead je peti Asylum Pack za Call of Cthulhu LCG a predzadnji u Dreamlands ciklusu. Nastavlja započetu priču o istraživanju Dreamlandsa i potrazi za jednim od glavnih likova, Twilom Price, a sadrži i peti dio kratke novele The Lost Dreamers.

Tooth and Claw treći je Battle Pack za Warhammer: Invasion LCG i njegov prvi ciklus jednostavnoga naziva Corruption. Fokus na Skavene je nastavljen, no kao i u prošlom battle packu sve više pažnje pridodaje se i ostalim rasama.

Podsjećamo, LCG se od CCG-a razlikuje po tome što karte umjesto randomizirane u boosterima dolaze fiksirane u mjesečnim packovima, a FFG su se za takav pristup odlučili kako bi svoje igre kartama učinile pristupačnijima. Prodajna cijena Chapter/Asylum/Battle packova je desetak američkih dolara, a svaki od njih sadrži po 40 karata (10 novih karata u jednom primjerku, i 10 u 3 primjerka).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona