Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warhammer: Invasion LCG

Autor: Exxar

warhammer_invasion.pngFantasy Flight Games najavili su najnoviji izdanak svoje suradnje s Games Workshopom - Living Card Game Warhammer: Invasion smješten u Warhammer Fantasy setting. Podsjećamo, LCG je FFG-ova varijanta tradicionalnih CCG-ova koja se od njih razlikuje po tome što karte dolaze u fiksnim deckovima za razliku od randomiziranih boostera, a novi deckovi izlaze jednom mjesečno.

Warhammer: Invasion kombinira elemente empire buildinga, questinga i naravno ratovanja. Igrači upravljaju stranama Ordera ili Destructiona, a svaki igrač može kontrolirati jednu ili više rasa koje se bore za istu stranu. Za Order su tu Empire, Dwarfs i High Elves, dok se Orcs, Chaos i Dark Elves bore na strani Destructiona. Cilj igre je naravno zavladati zemljom i istrijebiti protivnike, no velike vojske zahtjevaju snažnu ekonomiju pa ćete prije ratovanja morati izgraditi svoje carstvo. Osim toga, svoje trupe možete slati i na opasne questove čije izvršavanje može priskrbiti mnoge bonuse. Naravno, treba balansirati između svih ovih elemenata jer ako se previše orijentirate na ekonomiju i naredite izvršavanje mnogih questova, ostavit ćete svoje granice slabo čuvanima...

Kao i kod ostalih LCG-ova, najbolji način za početak igranja jest kupnja Core Seta koji sadrži dva gotova decka, te brojne countere i tokene. Igra će biti puštena u prodaju najesen, a najavljena cijena Core Seta je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona