warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

Richard Morgan - GoH Sferakona 2008.

Autor: ns1

Na 30. danima znanstvene fantastike u Zagrebu, iliti "SFeraKon 2008" jedan od počasnih gostova je bio britanski pisac SFa, točnije cyberpunka, Richard Morgan. Njegov prvi roman "Digitalni ugljik" je objavio Algoritam, a u pripremi su i druge dvije njegove knjige koje su već prevedene i čekaju da ugledaju svijetlo dana. Na "SFeraKonu 2008" R. Morgan je uspio odvojiti malo vremena i za nas i pristao napraviti ovaj "kratak" video intervju.

Zbog loših uvjeta snimanja, na koje nismo mogli utjecati, predlažemo da pojačate zvučnike kako biste bolje razumijeli. Intervju je naravno na engleskom jeziku, a u pripremi je i transkript na hrvatskom!

Pitanja za našeg gosta je pripremio Belmorn, a intervju je vodio ns1.

Trajanje: 0:35 h

Veličina datoteke: 67Mb 

{wmv}morgan{/wmv}

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona