goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Richard Morgan - GoH Sferakona 2008.

Autor: ns1

Na 30. danima znanstvene fantastike u Zagrebu, iliti "SFeraKon 2008" jedan od počasnih gostova je bio britanski pisac SFa, točnije cyberpunka, Richard Morgan. Njegov prvi roman "Digitalni ugljik" je objavio Algoritam, a u pripremi su i druge dvije njegove knjige koje su već prevedene i čekaju da ugledaju svijetlo dana. Na "SFeraKonu 2008" R. Morgan je uspio odvojiti malo vremena i za nas i pristao napraviti ovaj "kratak" video intervju.

Zbog loših uvjeta snimanja, na koje nismo mogli utjecati, predlažemo da pojačate zvučnike kako biste bolje razumijeli. Intervju je naravno na engleskom jeziku, a u pripremi je i transkript na hrvatskom!

Pitanja za našeg gosta je pripremio Belmorn, a intervju je vodio ns1.

Trajanje: 0:35 h

Veličina datoteke: 67Mb 

{wmv}morgan{/wmv}

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona