Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Richard Morgan - GoH Sferakona 2008.

Autor: ns1

Na 30. danima znanstvene fantastike u Zagrebu, iliti "SFeraKon 2008" jedan od počasnih gostova je bio britanski pisac SFa, točnije cyberpunka, Richard Morgan. Njegov prvi roman "Digitalni ugljik" je objavio Algoritam, a u pripremi su i druge dvije njegove knjige koje su već prevedene i čekaju da ugledaju svijetlo dana. Na "SFeraKonu 2008" R. Morgan je uspio odvojiti malo vremena i za nas i pristao napraviti ovaj "kratak" video intervju.

Zbog loših uvjeta snimanja, na koje nismo mogli utjecati, predlažemo da pojačate zvučnike kako biste bolje razumijeli. Intervju je naravno na engleskom jeziku, a u pripremi je i transkript na hrvatskom!

Pitanja za našeg gosta je pripremio Belmorn, a intervju je vodio ns1.

Trajanje: 0:35 h

Veličina datoteke: 67Mb 

{wmv}morgan{/wmv}

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona