Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Red Srebrnog Zmaja vas poziva

Autor: Belmorn

red_zmaja_poziv1Udruga Red Srebrnog zmaja poziva zainteresirane vitezove i dame za pisanje, izradu chainmaila i ostale udružne aktivnosti.

(kliknite na plakat)

Red Srebrnog Zmaja je prva zagrebačka udruga mladih ljudi – srednjoškolaca, studenata i akademski obrazovanih građana, osnovana 2002. godine – koja se bavi promicanjem viteštva, srednjovjekovnom oživljenom poviješću i kulturom, očuvanjem starih običaja i vjerovanja te svijeta fantazije.

Pozivaju sve zainteresirane za chainmail radionice, pisanje Grifona, udružne aktivnosti, fantasy i društvene igre ili jednostavno za razgovor s vitezovima da nas posjete tijekom nekog od naših okupljanja!

 

Gdje?

Kukuljevićeva 15, (odmah iznad Britanca).

Kad?

Ponedjeljkom, od 18h do 21h, i četvrtkom, od 19h do 22h.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona