Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Lajkajte nas i dijelite nas!

Autor: Exxar

fhr_logo_transparent

Dragi naši posjetitelji, nedavno smo obnovili mogućnosti ocjenjivanja i dijeljenja sadržaja na portalu s vašim prijateljima.

Našu staru traku koja je omogućavala prosljeđivanje sadržaja na mnoštvo društvenih mreža pa je zbog njihove količine ipak bila nepregledna, zamijenili smo s mnogo jasnijim i preglednijim izbornikom koji sadrži samo najpopularnije servise u ovim krajevima.

Tako sada na dnu svakog članka možete pronaći dobro poznate Facebook Like i Google +1 gumbe, kao i one za dijeljenje članaka na vašim Facebook, Twitter i LinkedIn profilima (dijeljenje članaka na Google+ profilima je ponuđeno kao opcija po klikanju na Google +1 gumb).

Nadamo se kako ćemo ovim putem imati priliku uvidjeti što vam se najviše sviđa na Fantasy Hrvatskoj i da će nam to pomoći da budemo još bolji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona