Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otvoreno glasanje za Enniese!

Autor: Exxar

ENnies_Logo_2012

Otvoreno je glasanje za ovogodišnje Gen Con EN World RPG Awardse, popularno zvane ENniese!

Ova godišnja fan-based dodjela nagrada za najbolje pen and paper RPG proizvode počela je 2001. kao internetska nagrada za D&D/d20 izdanja, a od tada je prerasla u svečanost koja se svake godine održava na Gen Conu te pokriva sve roleplaying igre.

Kako bi vidjeli popis ovogodišnjih nominacija te dali svoj glas, posjetite "sobu" za glasanje, a priliku da to učinite imate do 29. ovog mjeseca. Sama dodjela nagrada odvit će se 17.8. na Gen Con Indyu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona