Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Druga edicija Descenta u prodaji

Autor: Exxar

descent_2nd_layout

Fantasy Flight Games u prodaju su pustili drugu ediciju Descent: Journeys in The Dark.

Ova igra u kojoj igrači poprimaju uloge heroja te se spuštaju u tamnice prepune čudovišta u novoj ediciji sadrži izglancana pravila, novi klasni sustav napredovanja heroja, mogućnost igranja kampanja i mnoge druge novosti. Iz FFG-a ističu kako je fokus pri poboljšavanju pravila za novu ediciju bio na minimizaciji vremena koje igrači čekaju da nešto naprave u igri te brzini započinjanja i odvijanja igre. Prodajna cijena ove igre za od 2 do 5 igrača je oko 80 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona