Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Only War

Autor: Exxar

corebookFantasy Flight Games najavili su novu igru u svojoj WH40KRP liniji - Only War, koja će igrače staviti u uloge vojnika Imperijalne straže.

Only War za razliku od ostalih igara iz linije prikazuje život bezbrojnih ljudi na prvoj liniji obrane Imperija koji svoje živote svakodnevno polažu brojčano i tehnološki nadjačani u nemogućim uvjetima. Kako svakodnevni život na bojištu u Warhammer 40K univerzumu ipak nije baš dobra podloga za jedan RPG s obzirom na, khm, nezavidnu mogućnost napredovanja i preživljavanja, najavljeno je kako će Only War igrače ipak smještati u čizme pripadnika specijalnih jedinica odnosno vojnika na posebnim zadacima. Obećano je dvanaest specijalizacija (klasa), od Storm Troopera do Tech-Priest Enginseera, nova pravila posebno prilagođena vojnim operacijama, te naravno potpuna kompatibilnost s ostalim igrama iz linije.

Igra je najavljena za treću četvrtinu godine, a poznajući FFG to najvjerojatnije znači da će premijerno biti prikazana na Gen Conu i puštena u široku prodaju ubrzo nakon toga.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona