Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Lipanjska Pathfinder izdanja

undead_revisitedIz Paizo Publishinga nam je tijekom lipnja došlo pet novih izdanja za Pathfinder: Undead Revisited, Humans of Golarion, Adventure Path #46: Wake of The Watcher, Academy of Secrets i Game Mastery Map Pack: Magic Academy.

Krenimo redom. Pathfinder Campaign Setting: Undead Revisited nam donosi 10 nemrtvih čudovišta, no na potpuno novi način. Istražuje se njihova primjena u kampanji, varijante, par dobrih ideja za svako čudovište, itd.

Pathfinder Player Companion: Humans of Golarion je pak sourcebook u kojem su opisani ljudi, različite etničke pripadnosti, filozofije, tradicije, priče o drevnim izgubljenim ljudskim carstvima, i slično.

wake_of_the_watcherPathfinder Adventure Path #46: Wake of the Watcher (Carrion Crown 4 of 6) je nastavak priče iz Carrion Crown serijala, a radnja je smještena u maleni gradić oko kojeg se bori više zlih sila. Važno je i za spomenuti da su avantura i čudovišta predstavljena u njoj inspirirana djelima H.P. Lovecrafta te njegovim Cthulhu mythosom. U avanturi se direktno spominju npr. Azathoth, Nyarlathotep, Cthulhu, itd.

Pathfinder Module: Academy of Secrets je samostojeća avantura u kojoj su igrači pozvani da u sklopu natjecanja pokušaju prodrijeti u čarobnjačku akademiju kroz njenu tamnicu. No, kao i uvijek, nešto pođe po zlu.

academy_of_secretsI na kraju, Game Mastery Map Pack: Magic Academy, poput ostalih Map Packova, donosi nam pločice na kojima su prikazane sobe kakve bi mogli naći u jednoj čarobnjačkoj akademiji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona