Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rites of Battle i The Witch's Song u prodaji

Autor: Exxar

witchs_song_250Fantasy Flight Games nedavno su u prodaju pustili dva nova naslova za svoje Warhammer RPG-ove: Rites of Battle za Deathwatch i The Witch's Song za Warhammer Fantasy Roleplay.

The Witch's Song je nova Warhammer Fantasy Roleplay avantura koja igrače vodi na sam rub Imperija u maleno ribarsko selo Fauligmere. Legende o lokalnoj vještici ukazuju na to da serija nedavnih nesretnih događaja nije rezultat puke nesreće pa će tako igrače dočekati plemićke spletke, misteriozne tajne i fanatici koji jedva čekaju da se nekoga optuži za vještičarenje. Cijena ovoga boxed seta koji pored knjižice sa avanturom sadrži razne countere, sheetove i karte je oko 30 američkih dolara.

 

 

 

rites_of_battle_250

Rites of Battle je sourcebook za Deathwatch, treću igru u Warhammer 40,000 Roleplay liniji a sastoji se od mnoštva novih opcija za izradu likova i igranje. Sadrži detaljna pravila za kreaciju vlastitih chaptera, "Alternate Specialties" pravila te donosi Imperial Fists chapter i njene successor chaptere. Osim toga, tu je i obilje nove opreme te su prezentirana pravila za vozila pa tako sada bez problema možete satirati sve pred sobom u Land Raideru ili jurcati okolo Land Speederom. Prodajna cijena je oko 50 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona