Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Heresy Begets Retribution, novi besplatni dodatak za Dark Heresy dostupan za download

Autor: Klosharr

heresy_begets_retribution_250Od prošlog tjedna na stranicama Fantasy Flight Gamesa dostupan je novi dodatak za Dark Heresy RPG. Heresy Begets Retribution booklet namijenjen je za korištenje uz druga dva dodatka za Dark Heresy – Ascension i Blood of Martyrs – i bavi se isključivo likovima iz Adepta Sororitas.

Booklet donosi novu Ascended karijeru za Adepta Sororitas likove - Palatine, tri nova Transition paketa koji utvrđuju Ascension Path i nude nove opcije za roleplay i background definiciju lika, te Ascended Reliquary – kratak popis opreme namijenjen posebno za Ascended Adepta Sororitas likove.

Heresy Begets Retribution dostupan je za besplatni download na support stranicama Fantasy Flight Games-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona