Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi dodaci za WFRP

 

wfrp_gm_guide_250Fantasy Flight Games u prodaju su izbacili dva nova para dodataka za svoj WFRP, odnosno neslužbenu "treću ediciju" - Game Master's Guide i Gamemaster's Vault te Creature Guide i Creature Vault.

Prvi par, Game Master's Guide i Game Master's Vault donose sabrana pravila (Guide) iz ranijih dodataka o uvijek popularnim temama kao što su mutacije, razne boleštine, božanstva Old Worlda i, naravno, magija. Vault donosi novi igraći pribor u vidu kocaka, tokena, karata i ostalih kartonskih pomagala pomoću kojih će uživljavanje u bijedu, očaj i suočavanje sa smrtnošću jamačno biti još ugodnije iskustvo.

 

 

 

 

wfrp_creature_guide_250The Creature's Guide donosi mnoštvo novih protivnika, kako čudovišnih tako i čovjekolikih u strukturiranom obliku. Isti su tako poredani po tipu i okolini gdje se mogu susresti uz uvođenje novih grupnih pravila  pomoću kojih se olakšava (u praktičnom out of game smislu) borba protiv višebrojnih neprijatelja iste vrste. Prateći Creature's Vault sadrži prikaze istih protivnika u kartonskom obliku na više stotina karata, te na taj način olakšava koordinaciju na relaciji tumačenje pravila-sama borba.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona