Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nove Pathfinder avanture i starter set

Autor: Exxar

pathfinder_adventure_path_38_250Paizo Publishing izdali su dva nova naslova za Pahtfinder: Adventure Path 38: Racing to Ruin i The Witchwar Legacy, a također su najavili i uvodni Pathfinder set u stilu D&D Red Boxa. Razvoj je tek započeo i koncept seta još uvijek nije finaliziran, no prilično je sigurno da će se raditi o boxed setu. Više informacija o tome možete pronaći u dvije diskusije.

Što se novih dodataka tiče, Racing to Ruin je najnoviji izdanak serijala Adventure Path te, poput svojih prethodnika, sadrži gotovu avanturu za likove 4. levela, nove monstere i nekoliko članaka od koristi Game Masterima. Tako su tu opis lučkog grada Eledera (koji je dio Racing to Ruin avanture), pogled na boga prirode Gozreha itd. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 20 američkih dolara, dok je PDF verzija oko šest dolara jeftinija.

  

 

pathfinder_witchwar_legacy_250The Witchwar Legacy je samostojeća avantura za likove 17. levela smještena u smrznute sjeverne krajeve vještičjeg kraljevstva Irrisena u svijetu Golariona (iako se može prilagoditi za bilo koji drugi setting). Avanturisti se zapućuju u novootkrivenu nekropolu zvanu Veil of Frozen Tears u kojoj je prije više stotina godina zapečaćena vještičja kraljica koja se odbila pokoriti volji Babe Yage, majci svih vještica. U njoj se također nalazi i demonski artefakt The Torc of Kostchtchie, a likovima na putu stoje demoni, prokleti zmajevi, zli divovi i crna magija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona