Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Final Sanction

Autor: Exxar

deathwatch_final_sanction_150.pngKao i za do sad izdane igre iz Warhammer 40000 Roleplay linije, Fantasy Flight Games će, prije nego što Deathwatch bude pušten u prodaju, tijekom kolovoza izdati uvodnu avanturu - Final Sanction. A kao i prošle godine, avantura će biti objavljena tijekom Free RPG Daya koji se ove godine održava 19. ovog mjeseca.

U Final Sanctionu igrači poprimaju uloge članova Deathwatch svemirskih marinaca te se po nalogu Inkvizicije zapućuju na anarhijom rastrgan planet Landsholm, sa sumnjama u petljanje xenosa. Uz avanturu Final Sanction dolaze i četiri pregenerirana lika te osnovna pravila Deathwatch igre.

S obzirom na to da u našim krajevima niti jedna trgovina ne sudjeluje u Free RPG Dayu, ostaje nam nadati se kako će nakon Free RPG Daya Final Sanction biti besplatno objavljen i u PDF obliku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona