Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

WFRP knjige dostupne u PDF obliku

Autor: Exxar

wfrp_corebook.jpgFantasy Flight Games objavili su da će sourcebookove za trenutno aktualnu, drugu ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya učiniti dostupnima u PDF formatu putem online trgovina DriveThruRPG i RPGNow. Do sada su te knjige bile dostupne jedino u papirnatom obliku, a neke od njih su bile prilično rijetke u trgovinama.

Planirano je da se konverzija obavlja u valovima svakih nekoliko tjedana. Trenutno su dostupne Warhammer Fantasy Roleplay Core Rulebook, Old World Bestiary i Sigmar's Heirs. Idući mjesec na redu su Game Master's Pack, Plundered Vaults i Old World Armoury. Kada sve bude gotovo, preko 20 knjiga trebalo bi biti dostupno u PDF obliku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona