Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Esad Ribić - SFeraKon 2013 interview

Autor: Belmorn

esad-intPogledajte intervju sa Esadom Ribićem, snimljen na ovogodišnjem SFeraKonu i saznajte više o strip ilustratoru i njegovom radu.

Opširnije...

Danielle Trussoni - SFeraKon 2013 interview

Autor: Belmorn

GoH-Danielle-T-interviewKao i svake godine, sjeli smo i porazgovarali sa počasnim gostom SFeraKona. Ove godine to je Danielle Trussoni, autorica Angelologije.

Opširnije...

Steven Erikson - Liburnicon interview

Autor: marlene

erikson-interviewPogledajte intervju s piscem Stevenom Eriksonom s kojim smo pričali na Liburniconu. Autor je u Opatiji proveo mjesec dana radeći na najnovijem romanu...

Opširnije...

Cheryl Morgan - Kontakt Interview

Autor: Belmorn

c-morganPosljednji intervju Kontakta sniman je na afterpartyju konvencije. Cheryl Morgan osvrnula se na konvenciju, pričala o svojim Hugo nagradama i online izdavaštvu.

Opširnije...

Charles Stross - Kontakt Interview

Autor: Belmorn

stross-i-tellNa Kontaktu smo razgovarali i s američkim piscem Charlesom Strossom koji nam je rekao kako točno "prodaje laži", što za njega znači SF i zašto mrzi DRM.

Opširnije...

Dmitry Glukhovsky - Kontakt Interview

Autor: Belmorn

dmitryPogledajte video intervju s ruskim piscem Dmitryjem Glukhovskim, autorom post-apokaliptičnog romana Metro 2033. Dmitry nam je govorio o besplatnoj objavi romana na internetu, izradi video igre i mnogo čemu drugome.

Opširnije...

Tim Powers - Kontakt Interview

Autor: Belmorn

powrsNakon Macana, predstavljamo vam idući intervju s počasnim gostom Kontakta. Tim Powers je SF pisac kod nas najpoznatiji po Anubisovim vratima, Kad tamno istekne i Nepoznatim plimama na temelju kojih je snimljen četvrti film Pirata s Kariba.

Pogledajte intervju!

Opširnije...

Darko Macan - Kontakt interview

Autor: Belmorn

macan

Razgovarali smo s Darkom Macanom, počasnim gostom konvencije Kontakt, ovogodišnjeg Eurocona. Darko je pričao o svojim stripovima, projektima i serijalu dječjih romana. Pogledajte!

Sutra očekujte idući u nizu intervjua, a nakon toga i Vox Populi.

Opširnije...

Carrie Vaughn - Intervju s gošćom Istrakona 2012

Autor: Belmorn

carrie_vaughn_interviewTokom posjeta Istrakonu 2012 imali smo prilike razgovarati s počasnom gošćom konvencije, američkom spisateljicom Carrie Vaughn. Najpoznatija je po svom urban fantasy serijalu o Kitty Norville, a njene su kratke priče nedavno prevedene i na hrvatski.

Opširnije...

Guy Gavriel Kay - intervju sa Liburnicona

Autor: Belmorn

gg_kay_intervjuKao što smo najavili u izvještaju s konvencije, pričali smo s počasnim gostom Liburnicona - Guyom Gavrielom Kayem. Pogledajte video intervju s kanadskim piscem i bolje ga upoznajte.

Opširnije...

Intervju s Georgeom R. R. Martinom

Autor: Belmorn

martin-intervju-ljubljanaImali ste prilike čitati naš izvještaj o posjetu Georgea R. R. Martina Ljubljani, a sada uz punu galeriju fotografija možete pogledati i video prilog u kojem smo napravili kratki intervju s piscem. Pitali smo ga i o posjeti Dubrovniku...

Opširnije...

Josip Facković i Ivan Rogar - Intervju sa autorima Vektora

Autor: Belmorn

vektorPredstavljamo vam posljednji u nizu naših ovogodišnjih SFeraKonskih intervjua. Ovoga puta razgovaramo sa Josipom Fackovićem i Ivanom Rogarom, autorima Vektora - prvog domaćeg postapokaliptičnog filma.

Opširnije...

Goran Skrobonja, Oto Oltvanji i Darko Tuševljaković - Intervju sa SFeraKona

Autor: Belmorn

sferakon-trojstvoPogledajte video intervju sa počasnim gostima SFerakona, Goranom Skrobonjom, Otom Oltvanjijem i Darko Tuševljakovićem. Saznajte više o srpskim autorima, njihovom radu i iskustvima u izdavaštvu.

Opširnije...

Dave Lally intervju - SFeraKon 2011

Autor: Belmorn

dave_lallyPogledajte video intervju sa počasnim gostom ovogodišnjeg SFeraKona i organizatorom Eurocona, Dave Lallyjem. Saznajte što čovjek koji sudjeluje u organizaciji većine svjetskih konvencija misli o Hrvatskoj, te što nas iduće godine očekuje na Kontaktu, konvenciji koja spaja Eurokon i SFeraKon.

Opširnije...

Intervju sa Sanjom Lovrenčić

Autor: ns1

sanjaDomaću autoricu naše sada već poznate fantasy trilogije "Zmije Nikonimora" ne treba posebno predstavljati. Ove godine Sanja Lovrenčić posjetila je Istrakon 2011 kao počasna gošća, a mi smo imali prilike napraviti intervju.

Opširnije...

Intervju s Martinom Ralyom

Autor: Exxar

gnome_stew_logoEngine Publishing i ekipa sa Gnome Stewa nedavno su najavili svoju drugu knjigu, Masks: 1,000 Characters to Populate Your Worlds, a mi smo povodom toga intervjuirali Martina Ralyu, glavnog i odgovornog za EP i GS.

Opširnije...

Interview with Martin Ralya

Autor: Exxar

gnome_stew_logoEngine Publishing and the guys from Gnome Stew recently announced their second book, Masks: 1,000 Characters to Populate Your Worlds, so we decided to interview the man behind it all, Martin Ralya.

Opširnije...

Intervju s Irenom Rašetom

Autor: Belmorn

ire-interview.jpgPogledajte video intervju u dva dijela s Irenom Rašetom, blogericom, organizatoricom SFeraKona, urednicom NOSF-a i autoricom zbirke Cabron koju je promovirala na blog turneji s Ivanom D. Horvatinčić.

Opširnije...

Ivana D. Horvatinčić intervju

Autor: Belmorn

ivana_d-horvat.jpgPogledajte naš dvodjelni video intervju s Ivanom D. Horvatinčić, autoricom fantasy romana za mlade Pegazari koja je sudjelovala u blog turneji s prijateljicom Irenom Rašetom, čiji ćete intervju također uskoro gledati.

Opširnije...

Milena Benini - SFeraKon 2010 GoH intervju

Autor: Belmorn

intervju-benini.jpgPogledajte naš video intervju s posebnom gošćom SFeraKona, spisateljicom Milenom Benini.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona