godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Božićna STAR WARS NAGRADNA IGRA

Autor: ns1
yoda-vader.jpgBožić se bliži, pokloni se kupuju, a mi vam nudimo jedinstvenu priliku da na lagan i jednostavan način osvojite svojeg Yodu ili Darth Vadera u minijaturnom izdanju. Prije nego se pravi StarWars-o-ljupci ponadaju kako će na neki fizički neobjašnjiv način dobiti prave likove iz filma, moramo ih razočarati jer to je ipak još uvijek (za sada) nemoguće. Ali u ovom slučaju je dovoljno blizu. 

Hocuto.hr je web shop s cool stvarčicama od kojih nam većina u životu zapravo ne treba, ali ih ipak želimo imati. Ovaj Božić smo odlučili uz njihovu podršku razveseliti dva natjecatelja s jednim od njihovih gadgeta. Radi se o dashboard figuricama Yode i Darth Vadera koje (preporučljivo) stavite u svoj auto i svaki puta kada prijeđete preko neravnine (vrlo čest slučaj na hrvatskim cestama) vaš Yoda/Darth Vader će izgovoriti jednu od poznatih rečenica iz filma. Odnosno ovako to opisuje ekipa iz hocuto.hr

"Dashboard Darth je nimalo geeky figurica Darth Vadera sposobna ispaliti pun asortiman najpoznatijih lajni iz SW filmova (orginalne trilogije, naravno) kao što su svima znane: “I am your father”, “You underestimate the power of the Dark Side”, “I have you now!” ili naše najdraže “Khhhhhhh-aaaaaaa, khhhhhhh-aaaaaaa….” (ono frajersko disanje)."

A sada nakon što vam se u glavi sto odvrtilo puta: "Hoću to! Hoću to! Hoću to!" dajemo vam i odgovor na pitanje: "Kako to mogu dobiti?"

hocuto-logo.jpgPravila nagradne igre, odnosno zadatka su jako jednostavna:

1. Morate napisati svoju repliku za Yodu i/ili Darth Vadera. Odnosno, što bi po vama još bilo cool da oni kažu, a nisu to još rekli. Možete se prijaviti za obje figurice, ali možete dobiti samo jednu.

2. Svoju izreku pošaljite na našu e-mail adresu info(stavi-a-u-kružiću)fantasy-hr.com zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon i mobitel)

3. Pričekajte odluku

4. Nagradna igra traje od 20.11. do 20.12. 2008. i svi mailovi moraju biti poslani do 20.12. do ponoći (gledat će se datum u zaglavlju e-mail adrese).

Uredništvo portala Fantasy Hrvatska i odbor Hocuto.hr će nagraditi najduhovitiju, najoriginalniju, najbolju izreku te vam je poslati na vašu kućnu adresu. Dijele se 1 figurica Darth Vadera i 1 figurica Yode i jedan natjecatelj može dobiti samo 1 figuricu, ali 1 natjecalje se može prijaviti za obje čime povećavate svoje šanse za pobjedu.

Ukoliko imate pitanja ili nejasnoće slobodno nam se obratite putem foruma ili naših e-mailova. Kako biste saznali malo više o nagradi, ali i drugim cool stvarčicama posjetite www.hocuto.hr

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona