godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Dan zagrli gamera

Autor: ns1

hug_a_gamer_100Ponedjeljak je uvijek svima najgori dan, početak radnog tjedna, nagli preokret od ležernog vikenda... Ali danas, 29.11. on je postao jedan od najdražih dana svim gamerima svijeta jer danas se obilježava Dan grljenja gamera (Hug A Gamer Day).

 

"Postoje dani kada nosimo ručnike, postoji dan kada pričamo kao gusari, ali sudeći prema internet istraživanju, ovo je prvi planirani 'Dan zagrli gamera'."

Po svemu sudeći, ovo je krenulo na Facebooku gdje ovaj događaj ima preko 170.000 ljudi koji su rekli kako će iskoristiti ovaj dan. Ne postoje posebna pravila. Jednostavno zagrlite sebi najbližeg gamera i tako mu dajte podršku u njegovom daljnjem... igranju. Samo pripazite na sve one reflekse od igranja da vas ipak ne bi krivo shvatio/la.

Ovaj datum nije slučajno izabran, naime na današnji dan 1972. godine Nolan Bushnell je prvi puta predstavio igru "Pong".

Svim gamerima koji nas čitaju šaljemo jedan veliki zagrljaj te pozivamo sve vas da učinite isto i proširite vijest dalje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona