jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Star Wars tenisice? Zašto ne.

Autor: ns1

adidas-star-wars-shoes-41.jpgAdidas je 2010. krenuo s novom serijom sportske obuće i odjeće među kojima se nalazi i oko 30ak proizvoda dizajniranih prema Star Wars fimovima.

Od tenisica Princess Leia, Dart Vader, Stormtrooper, Deathstar, Yoda, Luke Skywalker do majica i jakni s motivima Star Warsa, sve što jednom ljubitelju Star Warsa treba da se kompletno obuće. S obzirom na futuristički i originalan dizajn nije teško zamisliti likove iz filma kako ih zapravo i nose.

Cijeli katalog proizvoda možete pregledati na ovome linku: Adidas Star Wars. Da li će doći kod nas ili ne, teško je reći. Nadajmo se kako ćemo ih ove godine pronaći u našim trgovinama, ili barem susjednim zemljama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona