kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Ha Ha Ha!

Autor: ns1

prvi-april.jpg Da se i mi malo našalimo! U našem crnom humoru iskoristili smo jednu domaću ličnost s "estrade" Zorana Krušvara. Kažemo "crnom" jer bismo ipak voljeli da ta vijest jednog dana bude i prava vijest.

Ako ste zaista pomislili da francuska kino kuća "Pathé" razmišlja o snimanju "Izvršitelji nauma Gospodnjeg", nasjeli ste na našu prvoaprilsku šalu. Naime, nikakve stvarne informacije niti dezinformacije nisu došle iz Francuske, niti bilo koje druge zemlje (za sada) o tome da bi se Izvršitelji prikazali i na velikom platnu. Do daljnjega, ostaju zarobljeni u koricama svojih knjiga.

Kako, kada i gdje je točno počeo "Prvi april", ili kako ga englezi zovu "April Fools' day", nismo mogli otkriti. Nekako najizglednija priča kaže da je u starom Rimu dvorska luda rekla caru da bi mogla voditi državu bolje od njega, na što se ovaj grohotom nasmijao i dao mu da bude "kralj jedan dan". Na taj dan, luda je tražio apsurdne stvari i tako postavio godišnji običaj. Činjenica je da prvoaprilske šale sežu do starog Rima, ali ova priča je također rezultat prvog aprila iz 1983.

Zahvaljujemo se Zoranu Krušvaru što nas nije tužio, te se nadamo da će se naša šala ipak u nekom obliku obistiniti! Svima vama želimo da slijedećih godinu dana provedete smišljajući šale i nasmijavajući jedni druge!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona