HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

Impressum

FANTASY HRVATSKA
je portal s ciljem promicanja i informiranja hrvatske i šire javnosti o fantasyju i SF-u u Hrvatskoj i svijetu.

ISSN 1847-019X

 

GLAVNI UREDNIK:
Ivan Gutschy


Ako ste zainteresirani za pisanje i suradnju, molimo da se obratite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


LEKTORI:
Helena Jurkezi
Kristina Josić
Nataša Galiot

STRUČNA SURADNICA za rubriku Povijest:
prof. dr. sc. Jasna Šimić

VIDEO obrada:
Željko Kovačević a.k.a. Isenhart
Adam Dragojević

GOBLINOV GEBIS:
Crta: Damir Podhraški
Piše: Jure Maleš

SURADNICI:
Ana Avramović, Vladimira Becić, Doris Bencik, Zrinka Botić, Predrag Božanović, Ivan Božić, Ivan Brnčić, Đorđe Cerović, Josip Cvetković, Mikela Cvitanović, Marin Ćosić, Antonela Ćukurin, Vedran Dodig, Vesna Došlić, Svetlana Drljača, Marko Ercegović, Igor Farkaš, Dinko Galetić, Nataša Galiot, Velimir Gašparac, Filip Georgiev-Štimec, Ramona Glavaš, Sven Horvatić, Dubravko Jakovljević, Ines Josić, Petar Janković, Vedran Jelinčić, Matija Katić, Rea Kišek, Ivona Komorčec, Ana Korša, Filip Kos, Iva Kostić, Marija Koudela, Ivan Kovač, Zoran Krušvar, Bojan Kupirović, Ivan Lončar, Pavle Lozinski, Tomislav Lukinić, Goran Magdić, Tin Marković, Biljana Mateljan, Marko Merćep, Lidija Mihalj, Ivan Miletić, Natalija Miletić, Ana Miljanić, Maja Mujić, Tena Mužević, Tamara Obrvan, Filip Obsieger, Vedran Papst, Tijana Pavliček, Marin Pavlović, Ana Perčinlić, Luka Perušić, Jelena Petković, Damir Podhraski, Žarko Radulović, Ana Rajner, Vedrana Ravlić, Gorana Ražnatović, Petra Sabljar, Marino Sergo, Ana Marija Stipčić, Tomislav Stašina, Jelena Šaban, Lea Šebelić, Gabrijela Šimić, prof. dr. sc. Jasna Šimić, Marijan Šiško, Maja Šivo, Božo Špoljarić, Olivija Šurina, Luka Tovornik, Luka Trkanjec, Jelena Valčić, Saša Vengust, Tomislav Vincelj, Luka Trkanjec, Daniel Vinković, Mirko Vlk, Marko Vrbanec, David Zgrablić, Goran Zovak

MARKETING:
Ivan Gutschy
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098-9093-527

 

IZDAVAČ:
Oktarin d.o.o.

ZA IZDAVAČA:
Ivan Gutschy

SJEDIŠTE:
Zagreb

 

DATUM ON-LINE AKTIVACIJE:
01.05.2007.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona