Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Defiance je live!

Autor: Exxar

Jučer su za javnost otvoreni serveri Defiancea, novog third-person shooter MMO-a Trion Worldsa, studija prethodno poznatog po MMORPG-u Rift.

Defiance je smješten u relativno blisku budućnosti nakon apokaliptičnih događaja koji su rezultirali promjenom lica Zemlje te njeno nastanjivanje nekolicinom vanzemaljskih rasa. Igrači poprimaju uloge tzv. Ark Huntera, lovaca na vanzemaljsku tehnologiju (što cilj igre čini prilično jasnim), a sama igra smještena je u okolicu Los Angelesa. Kao i još neke igre na tržištu, Defiance se diči classless sustavom razvoja likova, ogromnim otvorenim svijetom, dinamičkim eventovima koje se prilagođavaju broju prisutnih igrača, obiljem oružja i sustavom za prilagođavanje istog, itd. No za razliku od Defiancea, niti jedna druga igra ne može se pohvaliti kako je uparena s televizijskom serijom s čijom se radnjom isprepliće. Kako će to izgledati, morat ćemo pričekati barem do 15. ovog mjeseca jer će se tek tada prikazati prva epizoda serije.

U međuvremenu, Defiance slijedi sve popularniji buy to play model. Pretplate nema, no obećani su DLC-ovi koji će se dodatno naplaćivati (tu nam se nudi season pass koji po jeftinijoj cijeni obuhvaća određenu količinu dotičnih) i naravno nezaobilazne kozmetičke mikrotransakcije.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona