Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Camelot Unchained kickstarter

Autor: Exxar

Nakon nekoliko mjeseci nabrijavanja obožavatelja old-school MMO PvP akcije svojim novim planovima, Mark Jacobs i njegov City State Entertainment objavili su Kickstarter kampanju za Camelot Unchained.

Ako vam ime Mark Jacobs nije poznato, dobra je šansa da niste upoznati niti s Dark Age of Camelotom. U svakom slučaju, dotični MMO izdan sada već davne 2001. često se spominje kao jedan od rijetkih koji je uspio kvalitetno realizirati PvP. Camelot Unchained njegov je spiritualni nasljednik te poput svog prethodnika obećava izvanredan trostrani PvP, odnosno preciznije RvR (realm vs. realm). A za razliku od njega, PVE-a uopće neće biti već će apsolutno sve biti podređeno PvP iskustvu kroz tri osnovne odrednice - RvR, crafting i player housing.

Ovakav pristup nekima će se učiniti suludim te će ukazati kako jedan MMO ovako uskog fokusa nikako ne može doseći veliku popularnost (pogotovo jer zahtijeva pretplatu, skoro izumrli MMO naplatni model), no Jacobsu i ekipi to niti nije cilj. Ciljana publika je vrlo specifična te im je primarni cilj okupiti malu ali vjernu sljedbu. Da ne duljimo, više informacija možete pronaći na službenoj i Kickstarter stranici igre. Cilj kampanje je dva milijuna dolara (ako bude dosegnut Jacobs će osobno uložiti dodatna dva milijuna), a u njenom prvom danu sakupljeno je već preko 600 tisuća. Tko voli, nek izvoli!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona