xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Probavni trakt Torchlighta 2

Autor: Exxar

pet headcrab action

Runic Games su nakon dugog čekanja napokon otvorili utrobu Torchlighta 2 te je učinili dostupnu svima. GUTS, editor za Torchlight 2 u optjecaju je od ponedjeljka i to naravno potpuno besplatno.

Jedan od glavnih ciljeva dizajna Torchlighta 2 od samog početka bila je podrška modding zajednici te su Runic Games odavno najavili kako će nakon izdavanja same igre dostupnim učiniti i editor za nju. Taj dan je konačno došao iako su ga mnogi ipak očekivali ranije, no kašnjenje je u ovom slučaju možda i dobra stvar. Naime, trenutna verzija GUTSa unaprijeđena je i izglancana inačica alata kojeg su i sami runicovci koristili za izradu igre. Doslovno jedina stvar koju njime nije moguće činiti je izrada modela, tekstura i animacija - njih se ipak mora importirati, a sve ostalo je tu. Naravno, izvršena je integracija sa Steam Workshopom a olakšana je i prilagodba već izdanih modova.

Kako ne bi sve stalo na GUTSu, zajedno s njim izdan je i patch koji u igru uvodi nove netherrealm dungeone, nove monstere, novu opremu i naravno nove petove među kojima su ljama, panda pa i Half-Lifeov headcrab. Tako je, patch a ne DLC... svijet bi bio baš lijepo mjesto kada bi si i ostali developeri uzeli Runic za uzor.

nether006

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona