Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Original Sin kickstarter

Autor: Exxar

Pomalo iz vedra neba, Larian Studios otvorili su Kickstarter kampanju za svoj nadolazeći RPG Divinity: Original Sin.

Original Sin prvi put je javnosti otkriven prije devet mjeseci, a po trenutnim planovima trebao bi biti izdan krajem godine. Većina igre je već dovršena i po svemu što smo do sada znali ekipa iz Lariana namjeravala je prije ili kasnije otvoriti Kickstarter kampanju za neku od svojih igara, no nekako je bilo za očekivati kako će to biti potpuno nova igra s obzirom na to da je Original Sin već u potpunosti financiran njihovim vlastitim kapitalom i ulagačima.

No, kako bilo da bilo, Larianovci su ovaj kickstarter pokrenuli zato da Original Sin učine još boljom igrom. Kako kažu, već imaju dovoljno sredstava da igra bude dobra, no Kickstarteru su se okrenuli kako bi je mogli napraviti najboljom. Prihodi od ove kampanje tako će poslužiti da Larian zaposli dodatnu radnu snagu te da se što više poveća količina zanimljivih stvari za raditi u svijetu igre. To uključuje više mogućih rješenja za svaki quest, značajne posljedice za što više questova ovisne o učinjenim djelima, više questova i zagonetki, više dostupnih područja, više NPC-ova i monstera, itd. A ako se probije početni cilj od 400000 američkih dolara, na tapetu dolazi više customizacije likova, više party membera, više mogućnosti editora, više svačega.

Editor? Da, uz samu igru biti će isporučen isti onaj editor kojega koriste i Larianovci. World building, stvaranje opreme, likova, dijaloga i skriptiranje priče? Pfft, čas posla. Editor će biti integriran sa Steam Workshopom radi lakšeg dijeljenja kreacija ali ćete svoje kreacije moći distribuirati i drugim kanalima. Ovime je Original Sin zaista pozicioniran da bude jedan od najboljih i najdugovječnijih RPG-ova do sada, i nadamo se kako nas ekipa iz Lariana neće razočarati.

screenshot

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona