Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Age of Wonders 3 gameplay

Autor: Exxar

Age of Wonders III Archon-vs-Theocrat Desert

Na ovogodišnjem Game Developers Conferenceu koji se upravo održava, objavljen je prvi gameplay video Age of Wonders 3.

Ovu nadolazeću kombinaciju turn-based strategije i RPG-a razvija nizozemski Triumph Studios, a po trenutnim najavama trebala bi svjetlo dana ugledati ove jeseni. Opremanje heroja, istraživanje tehnologija, spellovi, turn-based otkrivanje overland mape i borba koja cijeni detalje poput pozicioniranja? Wow. Pogledajte i sami, izgleda izvrsno:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona