Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi Grimrock 2 screenshot

Autor: Exxar

forest 1080p

Pred nekoliko sati na Almost Humanovom development blogu objavljen je prvi službeni screenshot njihove nadolazeće igre Legend of Grimrock 2.

Stvar koja odmah upada u oči jest činjenica da će se barem dio novog Grimrocka odvijati ne pod zemljom u uskim hodnicima već u otvorenom prostoru na površini. U kojem konkretno smjeru Legend of Grimrock 2 točno kroči, ekipa iz Almost Humana ne želi još otkriti, iako su nas prije nekoliko dana nemilosrdno vabili s dvije ideje od koje su odustali. Prva je naime bila Grimrogue iliti roguelike dungeon-crawling Grimrock, a druga je čini se bila nešto slično starim Might & Magic igrama smještena u Grimrockov setting. Nažalost, nisu bili zadovoljni određenim problemima s obje te ideje pa su krenuli u trećem smjeru za kojeg tvrde da su se definitivno odlučili. Kako će on točno izgledati, morat ćemo pričekati neki od nadolazećih postova na njihovom blogu (tile-based movement ipak ostaje, definitivno).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona